Heb je plannen om te trouwen? Dat is fantastisch nieuws, daar hoort een unieke trouwlocatie bij. De Puddingfabriek is, met haar mooie industriële sferen, dé trouwlocatie in Groningen. Op deze plek kan zowel binnen als buiten een trouwfeest worden georganiseerd. Geheel naar jullie wens, zullen wij samen tot een onvergetelijke dag komen, van catering tot styling. Wij nemen graag met jullie de ideale dag door. Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak via 0615015955.

Trouwen in Groningse Puddingfabriek

Door de multifunctionele aspecten van De Puddingfabriek is een trouwfeest gemakkelijk te realiseren. We hebben verschillende zalen waar het huwelijk volbracht kan worden. Waarna er een romantisch, stoer, modern, of noem maar op, trouwfeest kan worden gehouden. De Expeditieruimte, dit is de grote Fabriekszaal, is inzetbaar als één grote ruimte, maar kan door de industriële roldeuren gemakkelijk ook als twee dienen. Op deze manier kan een eventuele diner en dansgelegenheid worden gescheiden.

Daarnaast kan de salon, wat onderdeel is van de Fabriekshal, dienen als prachtige bar. Dit gedeelte van de Puddingfabriek leent zich uitstekend als dansvloer waar jullie de eerste dans dansen. Ook hebben we de Directeurskamer. Deze ruimte staat los van de Expedietieruimte en de Salon. Dit zou eventueel kunnen worden ingericht als lounge bijvoorbeeld.

Buiten trouwen in Groningen

Onze binnentuin leent zich perfect voor een gezellig trouwfeest in bijvoorbeeld festival style. Echter door de ruimte binnentuin is het mogelijk verschillende kraampjes en foodtrucks te plaatsen. Door de robuuste industriële sfeer zijn verschillende thema’s mogelijk. Van moderne en strakke aankleding tot romantisch en kleurrijke trouwerij. Samen met een weddingplanner kunnen we de binnentuin omtoveren tot welk thema jullie maar willen.

Trouwfeest in Groningen samen invullen

Om tot een onvergetelijke dag te komen, willen wij graag met u/jullie samen zitten om te sparren over de mogelijkheden. Van catering, horeca, styling, techniek en transport. Wij hebben beschikking over allerlei mogelijkheden.

 

Parkeren voor de gasten van de bruiloft

Parkeren kan dichtbij. De puddingfabriek heeft geen eigen parkeerterrein. In de wijk kan geparkeerd worden. Het is wel betaald parkeren van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur (en op donderdag tot 21.00 uur). Hier kunnen gasten parkeren tot een maximum van twee uur. Daarnaast is er aan de rand van het centrum een P+R, waarna je met de P+R bus naar het centrum kan komen. Tot slot is er een Q-park parkeergarage in de Oosterpoort, wat op tien minuten loopafstand is van de Puddingfabriek.

 

Neem contact met ons op

Wij hebben verschillende zalen en een sfeervolle binnentuin. Wij gaan graag met jullie in gesprek om tot een onvergetelijke dag te komen. Vul hier het formulier in of neem contact op via 06-15015955.

Nieuwsgierig? Wij gaan graag met jou/jullie in gesprek over een onvergetelijke dag!