FAQ

Jij vraagt, Wij antwoorden

Geweldig, jij wilt graag een vergadering, congres, conferentie, bedrijfsfeest, bruiloft of welk ander event dan ook bij ons komen houden.

Elk event roept uiteraard ook een heel aantal vragen op, om je alvast wat antwoorden te geven op de meest gestelde vragen vind je deze hieronder. Mocht je vraag of antwoord er niet tussen zitten neem dan gerust contact met ons op we helpen je graag.

Welke groepsgroottes kunnen bij ons terecht?

  • Je kunt bij ons komen voor een vergadering van 2 personen tot een feest voor 250 personen, kortom voor ieder event is er wel een plekje bij De Puddingfabriek

Welke catering kunnen wij verzorgen?

  • Wij verwennen jullie graag de gehele dag door. Vroege vogels kunnen een ontbijt verzorgd krijgen, de vergaderingen moeten uiteraard voorzien zijn van genoeg koffie en thee met daarbij een lekker glas verfrissend water. Ben je een zoet liefhebber dan verzorgen wij graag wat lekkers bij de koffie. Ben je er tijdens de lunchpauze dan kun je bij ons heerlijk lunchen. Ook een gezonde break in de middag hoort bv bij de mogelijkheden van de Puddingfabriek. Een diner brengen wij ook in heel veel vormen en mogelijkheden van een buffet op basis van een dagmenu tot een meergangen walking dinner en van een foodfestival tot aan een uitgeserveerd diner, jij vraagt wij draaien en dat alles in samenwerking met onze huiscateraar De Smaak van het Noorden. Drankenarrangementen of toch liever op nacalculatie? alles kan behalve je eigen eten en drinken meenemen uiteraard ;).

Wat kost een reservering of feest?

  • Een vraag die wij regelmatig krijgen en welke we graag beantwoorden. Het is echter een vraag die meer complexiteit heeft dan dat sommige mensen verwachten. We stellen als voorbeeld wel eens; “ga maar een naar een outodealer en vraag dan wat een auto kost”. Het is lastig om de vraag zomaar te beantwoorden. Het is natuurlijk van vele factoren afhankelijk bv; met hoeveel gasten kom je bij ons, wat wil je graag bij ons nuttigen, welke techiekvraag heb je (beamers, flipovers, congrestechniek, podium, streamingdiensten etc, etc), wat zijn je verdere wensen? Kom dus met ons in gesprek en maak je wensen kenbaar, dan maken wij graag een uitgebreide passende offerte voor je.

Wat is de bereikbaarheid van De Puddingfabriek?

  • De bereikbaarheid is zeer goed. Zo zitten wij met onze mooie locatie heel dicht bij, zo niet in, het centrum van Groningen, zitten wij bij de achteruitgang van het hoofdstation en busstation van Groningen en dicht bij de afrit van de ringweg van Groningen. Kortom zeer goed bereikbaar. Kom je met de auto dan zijn er tal van parkeermogelijkheden in de buurt. Zo kun je aan de Achterweg parkeren of bv in parkeergarage De Oosterpoort, alles op zeer redelijke loopafstand van onze locatie.