De puddingfabriek beschikt over drie zalen en een sfeervolle binnentuin. De ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gehuurd.

de Expeditieruimte

De grote Fabriekszaal oogt leeg, rauw en stoer. Wie beter kijkt, ziet dat de zaal vol zit met techniek, zodat hij omgetoverd kan worden tot een trouwzaal, een restaurant, een discotheek of een food court. De ruimte kan eenvoudig worden verkleind of gesplitst, zonder aan sfeer te verliezen.

de Directeurskamer

De Directeurskamer staat los van de Expedietieruimte en Salon en ademt een kalme sfeer. Hij is ingericht als moderne en comfortabele vergaderruimte, maar met de tafels eruit is de ruimte ook heel geschikt voor presentaties en lezingen.

Salon

De salon is vooral ingericht op eten en drinken. Van ontbijt tot borrel, met of zonder thema, dat kan allemaal hier. De salon is onderdeel van de Fabriekshal, waar genoeg ruimte is voor een ontspannen lunch of borrel. De salon vangt het daglicht door zijn industriële ramen uit de jaren 30’. En kijkt uit op de binnentuin.

Binnentuin

Het middenterrein van de fabriek is een sfeervolle binnentuin, verscholen middenin de drukke stad. De binnentuin is in het verleden al strand, food court, kampvuurplek en sportterrein geweest. Er is heel veel mogelijk…

Nieuwsgierig? We leiden je met alle liefde rond!

We gebruiken cookies om de website ervaring te verbeteren.