De Puddingfabriek heeft drie multifunctionele zalen en een sfeervolle binnentuin, die je hieronder digitaal kunt bewonderen. Deze ruimtes zijn apart of in combinatie te huren voor jouw droombruiloft, bedrijfsfeest, vergadersessie of congres. Maar wij zijn meer dan een evenementenlocatie – de horeca, techniek en aankleding voor jouw event kun ook je met een gerust hart aan ons overlaten.

Wil jij onze ruimtes huren voor een persoonlijk of zakelijk evenement? Maak dan vrijblijvend een afspraak via 050-2111560. We leiden je met liefde rond en horen graag jouw wensen.

De Expeditieruimte

De Expeditieruimte vormt samen met de Salon de Fabriekshal. Deze grote zaal heeft op het eerste gezicht een industriële en stoere uitstraling, maar de Expeditieruimte is als een kameleon: met behulp van de modernste techniek en ons ervaren team verandert zij in een romantische trouwzaal, een gezellig restaurant, een kleurrijke discotheek of een smakelijke foodcourt.
De Expeditieruimte is ideaal voor: Trouwfeesten – Bijzondere verjaardagen en familiebijeenkomsten – Jubilea en reünies – Personeels- en bedrijfsfeesten.

De Directeurskamer

De Directeurskamer staat los van de Fabriekshal en is een oase van rust. Hier staat een robuuste tafel met comfortabele stoelen en dat maakt deze ruimte tot een geweldige vergaderlocatie. Ook is alle techniek voorhanden voor presentaties en lezingen. Vier jij een feest in De Puddingfabriek? Dan is de Directeurskamer bijvoorbeeld in te richten als lounge of als speelruimte voor de kids. De Directeurskamer is de juiste keus voor: Vergaderingen – Presentaties en lezingen – Extra ruimte voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten.

Salon

De Salon – ook onderdeel van de Fabriekshal – is de culinaire ruimte van De Puddingfabriek. Hier bevindt zich een onmisbaar onderdeel van elk geslaagd evenement: de bar. In de Salon kun je heerlijk borrelen of genieten van een uitgebreid diner tijdens je trouwfeest, bedrijfsevent of teamdag. De industriële ramen uit de jaren 30 hebben uitzicht op onze binnentuin en zorgen ervoor dat de Salon baadt in het licht.

De binnentuin

Onze charmante binnentuin ligt prachtig verscholen in de binnenstad van Groningen. Ons creatieve team kan deze plek omtoveren tot sportterrein, foodcourt, strand, festival, buitenbar, sprookjesbos en meer. Dus of je nu droomt van een bruiloft onder de sterren, een teamdag in de frisse lucht of een coronaproof vergadering: bij De Puddingfabriek is het mogelijk!

Huur een unieke ruimte in De Puddingfabriek

Wil je een of meerdere ruimtes huren voor een geweldig feest of een (zakelijke) bijeenkomst? Maak vrijblijvend een afspraak via 050-2111560 of vul het contactformulier in.