Ons karakteristieke pand stamt uit 1931. Het gebouw was een uitbreiding van de fabriek van meneer Polak waar – je raadt het al – pudding werd gemaakt. Toen de puddingfabriek in de jaren zestig de deuren sloot, had het gebouw verschillende functies, zoals gemeentearchief. Uiteindelijk zag in 2003 De Puddingfabriek het levenslicht: een sfeervolle evenementenlocatie in het centrum van Groningen. In 2020 is De Puddingfabriek in een nieuw jasje gestoken, waarbij de industriële sfeer van de oude fabriek nog meer naar voren komt. Als evenementenlocatie biedt De Puddingfabriek het totaalplaatje aan – van smaakvolle catering tot prachtige styling.

Het gastvrije team

Het team van De Puddingfabriek zorgt voor een evenement uit duizenden. Wij:

– Werken vol toewijding en denken met je mee
– Leveren maatwerk en kwaliteit
– Leggen jou en je gasten in de watten
– Houden van ons vak en zijn goed in ons werk
– Zijn pas tevreden als jij dit ook bent

Jouw trouwfeest, bedrijfsfeest, vergadering of congres is bij ons in goede handen.

Ruimtes

De puddingfabriek beschikt over drie ruimtes en een sfeervolle binnentuin. De ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gehuurd.

Nieuwsgierig?

Lees meer over onze unieke ruimtes, duik in de fotogalerie voor inspiratie of maak direct een afspraak via 050-2111560 om De Puddingfabriek te bekijken – geheel vrijblijvend. Of vul het contactformulier in. Hopelijk tot snel!

Nieuwsgierig? We leiden je met alle liefde rond!